Nationala

Florin Prunea susține că Mirel Rădoi a mințit: „A început să preia discursul lui Burleanu. Pleacă sigur la Craiova!”

+15 Foto
Florin Prunea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 noiembrie 2020

Florin Prunea (52 de ani), fostul portar al echipei naționale, e dezamăgit de prestația României din meciul cu Irlanda de Nord, încheiat 1-1. 

Deși până acum a avut un discurs ponderat la adresa selecționerului, Prunea i-a reproșat lui Rădoi că „preia din discursul lui Răzvan Burleanu”. Totul a plecat de la o declarație oferită recent de Rădoi, care comentase public unele afirmații făcute de Prunea: „A spus că 300% voi fi la Craiova, sunt lucruri care încearcă să destabilizeze atmosfera la echipa națională prin aceste declarații”.

Prunea: „Cel mai slab joc din ultimii 30 de ani!”

„Cel mai slab joc din ultimii 30 de ani! Eu nu am mai văzut așa ceva. Îmi pare rău că Rădoi îi preia discursul lui Burleanu, vorbește de destabilizări. El venea cu zâmbetul pe buze la conferințe, a avut o atitudine OK cu toată lumea, dar greșește preluând discusul președintelui Federației. Nu-i stă bine așa încrâncecat”, a mai spus Prunea, la emisiunea „Fotbal Club”. 

Florin Prunea: „Rădoi a bătut palma cu Craiova”

Totodată, fostul portar din Generația de Aur a oferit încă o dată asigurări că Mirel Rădoi s-a înțeles cu CS Universitatea Craiova: „100%, el va fi antrenorul Craiovei. Sunt sigur că el a avut discuții cu Craiova, nu trebuie să fii mare specialist ca să-ți dai seama. El a bătut palma cu Craiova și e foarte bine că a făcut-o, e o echipă care i se potrivește”.

Eu am contract cu Federația Română de Fotbal și pentru următoarea campanie. Dacă FRF nu va dori să mai continue cu mine, vom vedea. Nu am declarat niciodată că plec în altă parte. Din punctul meu de vedere, totul este clar - Mirel Rădoi, după egalul din Irlanda de Nord

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Irlanda de Nord - România

VIDEO  Dumitru Dragomir: „O rușine de meci! Păream speriați de bombe”

Citește și alte știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.