Liga 1

DINAMO. PCH a găsit vinovatul pentru dezastrul de la echipă: „A îngropat clubul, după care a vrut să se spele de distrugere!”

Situația de la Dinamo se înrăutățește pe zi ce trece, iar suporterii „câinilor” caută un motiv pentru care formația favorită a ajuns aproape de faliment.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 November 2020

Situația de la Dinamo se înrăutățește pe zi ce trece, iar suporterii „câinilor” caută un motiv pentru care formația favorită a ajuns aproape de faliment.

Într-un comunicat publicat joi, fanii-acționari ai roș-albilor îl învinovățesc pe Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar al clubului, întrucât a dat Dinamo pe mâna unor investitori incapabili.

DINAMO. Ionuț Negoiță, atacat din nou de fani

Oricum am privi lucrurile, VINOVATUL NR. 1 este Negoiță. Iată de ce:

  • Pentru că el a negociat cu Pablo Cortacero și cu Dorin Șerdean (ne vom ocupa și de ei în episoadele următoare) Dacă noi i-am „citit” de la distanță și am afirmat public că nu avem încredere în ei, Negoiță și oamenii din jurul lui, care i-au văzut de aproape, care au stat cu ei prin birouri timp de două luni, știau foarte bine cu cine au de a face.
  • Pentru că el a ignorat înțelegerea cu suporterii. Se semnase un MOU (memorandum of understanding) care prevedea clar că Negoiță se angajează să negocieze în mod exclusiv cu reprezentanții suporterilor. Nu ne-am opus discuțiilor cu alți investitori (chiar și noi căutam investitori în acea perioadă), dar cerusem prin acel MOU să fim consultați înainte de orice tratative cu vreun investitor. Nu ne-a informat. A sărit peste noi și a semnat cu ochii închiși. În acel moment a îngropat în mod conștient Dinamo.
  • Pentru că a căutat să se spele de distrugerea clubului, sperând că dacă va muri în brațele altuia, lumea va uita de el și nu-l va mai considera vinovat.

Negoiță va ieși din nou și va spune „Am vrut să dau Dinamo suporterilor, dar nu au vrut” ESTE O MINCIUNĂ. A încălcat memorandumul, a ignorat orice înțelegere și a cedat clubul în mod conștient unui alt gropar”, au scris suporterii lui Dinamo pe Facebook.

DINAMO. Comunicatul integral emis de PCH:

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FC Voluntari

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.