Pariuri sportive

AS Monaco - PSG: Se anunță o nouă seară spectaculoasă în Principat! Pariul ideal pentru un meci cu goluri multe

Articol de Alberto Boțoghină  —  Friday, 20 November 2020

AS Monaco - PSG, derby-ul rundei a 11-a din Ligue 1, se joacă azi, de la 22:00. Se anunță un noul duel spectaculos, așa cum au fost aproape toate întâlnirile dintre cele două echipe în ultimii ani.

PSG e lider în Franța, asta chiar dacă trupa lui Tuchel s-a confruntat cu mari probleme de lot în această primă parte a sezonului. Campioana are cinci victorii la rând în Ligue 1 și s-a desprins deja la cinci puncte de locul secund, ocupat de Lille.

De cealaltă parte, AS Monaco și-a revenit după o perioadă mai slabă, iar băieții lui Niko Kovac au câștigat ultimele două jocuri din campionat, cu Bordeaux (4-0) și Nice (2-1). Monegascii speră să profite de absențele de la PSG și să obțină măcar un punct după vizita campioanei în Principat.

Monaco n-a mai câștigat un meci acasă cu PSG din 2016, atunci când se impuneau cu 3-1. De patru ani însă, PSG s-a impus de fiecare dată pe terenul lui Monaco, iar ultimele două vizite s-au terminat rău pentru gazde. PSG a câștigat cu 4-0 în 2018 și cu 4-1 în 2020.

Patru dintre ultimele cinci confruntări directe au fost adjudecate de PSG, în timp ce un joc s-a terminat la egalitate. Pe lângă supremația lui PSG, aceste meciuri mai au un numitor comun: cel puțin patru goluri înscrise de fiecare dată!

PONT: Peste 3,5 goluri - cotă 1,80 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.