Liga 1

DINAMO. EXCLUSIV Gazeta are documentele! Cum arată actele prin care Cortacero cere mărirea de capital din club + când e ziua decisivă

Pablo Cortacero propune o mărire de capital de 5 milioane de euro la Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 20 noiembrie 2020

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia documentului convocator trimis de Pablo Cortacero. Omul din fruntea lui Dinamo nu are de gând să renunțe la club și vrea să facă o mărire de capital de 5 milioane de euro, după cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate joi

Deși încă n-a virat cei 400.000 de euro promiși deja de săptămâni bune, Pablo Cortacero e pus pe fapte mari. GSP.ro a intrat în posesia documentului trimis de Cortacero membrilor Adunării Generale a Acționarilor (AGA), prin care omul de afaceri iberic vrea să facă o mărire de capital de 5 milioane de euro. Ședința extraordinară ar urma să aibă loc pe 21 decembrie 2020. 

Cortacero vrea mărire de capital de 5 milioane de euro

Cortacero a emis convocatorul din poziția președintelui Consiliului de Administrație al „câinilor". Din CA fac parte Cortacero, Cornel Dinu, Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan și Cornel Țălnar. Un alt detaliu, pus la cale de spaniol, este de a extrage unul dintre ceilalți patru membri ai CA și a pune în loc alți trei, spanioli de-ai săi, pentru a avea controlul societății, el având dreptul de a face delimitarea, ca și președinte al Consiliului de Administrație!

Este un plan minuțios pus la cale de ibericul de 42 de ani, cu toate că a început să-și piardă și sprijinul oamenilor săi de încredere. Sursele Gazetei Sporturilor afirmă că Don Pablo s-ar fi certat și cu Rufo Collado, ultimul, directorul sportiv, fiind sătul ca să dea seamă pentru lipsa de corectitudine a lui Cortacero!

VIDEO Andrei Radu, fundaș Dinamo: „E dureros, e o perioadă grea pentru noi”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.