Liga 1

Paul Anton, discurs la limita disperării: „Să fie clar, noi nu suntem mercenari! Nu e vorba de lipsa banilor, ci de altceva”

+21 Foto
Paul Anton. foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 November 2020

Paul Anton (29 de ani), unul dintre liderii lui Dinamo, a deschis scorul în victoria cu FC Voluntari, 3-0, însă discursul de la finalul meciului denotă disperarea generală prezentă în rândul jucătorilor dinamoviști. 

„Echipa a arătat bine, puteam să ne facem meciul mai ușor, dar cel mai bine e că am câștigat. Mă bucur că am reușit să spargem gheața. Sperăm în continuare ca, în plan sportiv, să creștem de la meci la meci și să urcăm în clasament. Încercăm să ne detașăm de problemele care nu țin de planul sportiv. Jucăm la un club important, cu suporteri fantastici. Victoria aceasta este pentru fani. 

Nu e vorba de lipsa banilor, ci de siguranță. S-a spus oficial că vor venii banii, dar n-au ajuns. N-ar fi probleme dacă ar fi întârzieri, dar sunt multe promisiuni neonorate, care duc la neîncredere. Nu suntem niște mercenari, să se înțeleagă foarte clar, dar avem și noi familii”, a spus Paul Anton, la microfonul TV Telekom Sport. 

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Dinamo - FC Voluntari 3-0

+21 Foto
Dinamo - FC Voluntari. Sursă foto: Cristi Preda

VIDEO Acuzații majore la GSP Live! Un fost jucător de la Dinamo: „Cortacero e «săgeată», să vă spun cine a fost escrocul”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.