Liga 1

DINAMO - FC VOLUNTARI 3-0. NOTE GSP Premieră în acest sezon la alb-roșii

+21 Foto
Dinamo - Voluntari 3-0. foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Dinamo a învins-o clar pe FC Voluntari, scor 3-0, după o repriză secundă dominată autoritar de „câini”, care rămân însă într-o situație complicată în Liga 1.

Până aseară, trecuseră două luni de la ultimul succes în Liga 1 și nu mai puțin de nouă luni de când Dinamo nu mai reușise să se impună pe teren propiu. O evoluție solidă a „vedetelor” lui Cosmin Contra mai îndulcește puțin atmosfera apăsătoare din „Ștefan cel Mare” și îndepărtează - măcar pentru moment - echipa de ultimul loc al clasamentului.

Vineri seara, patru dinamoviști au mai salvat din impresia proastă lăsată în primele meciuri ale sezonului. Titularizat după mai mult timp, Diego Fabbrini a stat pe teren 88 de minute și a făcut una dintre cele mai bune partide de când îmbracă tricoul alb-roșu. A oferit un assist, a fost cel mai activ jucător al echipei, el primind nota 8 din partea Gazetei, aceeași notă primtă și de Borja Valle, autorul „dublei” din minutele 67 și 87. 

Evoluții solide au avut și mijlocașii Paul Anton și Janusz Gol, care au câștigat bătălia oarbă de la jumătatea terenului. Ambii au primit nota 7 din partea Gazetei.

Pentru prima oară după mult timp, echipa lui Dinamo bifează o premieră. Niciun jucător dintre cei 15 care au evoluat cu FC Voluntai nu a primit o notă mai mică de 6.

În schimb, notele din tabăra ilfovenilor n-au fost atât de bune. Balaur și Cosmin Achim au primit 3, în timp ce Aexandru Vlad sau Grădinaru au încasat nota 4.

VIDEO Dorin Șerdean, președinte executiv Dinamo: „Poate fi cel mult încă o insolvență. Faliment, nu!”

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Dinamo - FC Voluntari 3-0:

+21 Foto
Dinamo - FC Voluntari. Sursă foto: Cristi Preda

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.