Nationala

Dan Petrescu, concluzii neiertătoare privind naționala: „O luăm în jos, nu în sus! Nu înseamă nimic că am ajuns în urna a doua”

+15 Foto
Dan Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 November 2020

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a rămas cu un gust amar după meciul naționalei din Irlanda de Nord, încheiat 1-1.

 „Bursucul” își exprimă dezamăgirea cu privire la jocul prestat de „tricolori” în ultimele partide și nici măcar avansarea în urna a doua valorică pentru preliminariile Mondialului nu îl entuziasmează prea mult.

„Doar tineretul și CFR au avut rezultate. Naționala mare dezamăgește din nou. Fotbalul românesc avea nevoie de un rezultat bun. Dar la echipa mare trebuie să schimbăm ceva, o luăm în jos, nu în sus! Dacă joci în Irlanda de Nord, trebuie să câștigi. Dar nu văd nimic pozitiv, rezultate foarte slabe. 

Nu înseamnă nimic pentru mine că ajungi în urna a 2-a valorică dacă termini tot pe 3 sau 4. Ca să te califici trebuie să fii primul, sau locul 2 cu nu știu câte puncte și să mergi la baraj” a afirmat Dan Petrescu, la ultima conferință de presă susținută. 

Dan Petrescu: „Nu mai avem scuze, au trecut prea mulți ani”

Dacă nu ne calificăm, ce mai zicem? Ce am pregătit? Nu mai avem scuze, au trecut prea mulți ani și ne ducem rău de tot dacă nu ne calificăm. Dacă nu era meciul cu Norvegia câștigat la masa verde, noi nu băteam pe nimeni într-o grupă accesibilă. Eșecul cu Islanda a fost un rezultat foarte rău pentru fotbalul românesc.
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

FOTO Imagini spectaculoase din Irlanda de Nord - România 1-1

VIDEO Dumitru Dragomir, după remiza din Irlanda de Nord: „O rușine de meci! Păream speriați de bombe”

Citește și alte știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.