Stranieri

Italienii scriu că FRF ar vrea să-l atragă pe Ștefan Radu la națională, pentru Olimpiada de la Tokyo » UPDATE Reacția Federației

Ștefan Radu

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Cotidianul italian Il Messaggero dezvăluie că lui Ștefan Radu (34 de ani) i s-ar fi propus să fie căpitanul naționalei la Jocurile de la Tokyo și că fundașul ar fi atras de această idee. FRF neagă însă varianta revenirii acestuia.

UPDATE 17:25 Reacția FRF

Oficiali FRF dezmint varianta ca Radu sa revină la națională, nici măcar la Olimpiadă.

Știrea inițială

La 34 de ani, Ștefan Radu e titular indiscutabil la Lazio. Unul dintre preferații lui Simone Inzaghi în apărare. Dacă nu se accidentează, cel mai vechi biancocelest (din ianuarie 2008 pe „Olimpico”) poate depăși în curând două recorduri în tricoul bleu.

1. Mai are nevoie de 19 partide pentru a ajunge la 402, devenind jucătorul lazial cu cele mai multe meciuri în toate competițiile (lider e acum Favalli, cu 401).

2. Încă 29 de apariții în Serie A și va avea cele mai multe întâlniri (340) în campionatul italian (primul e Puccinelli, cu 339).

„Ar fi frumos pentru CV să participe la Olimpiadă”

Regretul nostru este că, din 2013, nu mai joacă și pentru România, deși s-a tot încercat readucerea sa. A rămas cu doar 13 selecții. Însă apare acum o altă variantă. Olimpiada de la Tokyo!

Potrivit cotidianului peninsular Il Messaggero, FRF ar face pressing la Ștefan Radu pentru a-l convinge să evolueze în naționala U23 la Jocurile de anul viitor (23 iulie - 8 august), pe unul dintre cele trei locuri pentru jucătorii de peste 23 de ani. Mirel Rădoi i-ar oferi chiar banderola de căpitan. Ideea l-ar atrage pe apărător. „Ar fi frumos pentru CV să participe la Olimpiadă” a comentat jurnalul roman.

Tătărușanu se retrage de la națională! Mesajul portarului: „Este timpul să vină alții din urmă”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.