Liga 1

CFR CLUJ. Cosmin Contra, după ultima ieșire a lui Dan Petrescu: „Iar plânge”

Dan Petrescu a izbucnit din nou

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 November 2020

Dan Petrescu, 52 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, s-a plâns din nou de programul aglomerat al echipei sale, despre care spune că e supusă unui tratament „inuman”. 

Reacția „Burscului” a provocat amuzamentul lui Cosmin Contra. Aflat la conferința de presă de la finalul meciului Dinamo - Voluntari 3-0, „Guriță” a urmărit declarațiile lui Petrescu la un televizor amplasat în sala de conferințe de la stadionul „Dinamo”, iar mai apoi a glumit cu cei prezenți pe seama afirmațiilor lui Petrescu: „Iar plânge”, a chicotit Contra.

Dan Petrescu: „E inuman la ce e supusă CFR Cluj”

„Când a venit pauza, am fost fericit. Aveam nevoie de o pauză, la fel și jucătorii. Sperăm să am vești bune, dar avem mai multe rele. Omrani și Vinicius nu vor fi disponibili nici la meciul cu Roma, nici cu UTA, e o veste foarte proastă. Dacă înainte de Roma eram rău, acum suntem și mai rău. Pauza a fost bună, apoi au revenit problemele, o luăm de la capăt. E o bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună. 

Niciodată în istorie nu am mai întâlnit să ai nouă meciuri oficiale în 30 de zile, mi se pare exagerat. Vor fi meciuri în care nu vom avea 13-14 jucători, e inuman la ce e supus CFR-ul! În România, CFR e singura echipă cu atâtea meciuri, nicio altă echipă nu are acest program. Nu știu cum vor rezista jucătorii, nici pentru un antrenor nu e bine să aibă atâtea meciuri” - Dan Petrescu, la conferința de presă de vineri

VIDEO Marius Bilașco: „Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj!”

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.