Nationala

VIDEO Gică Popescu, mesaj jignitor pentru cei care au criticat naționala U21: „Trebuie să fii tâmpit! Nu mai pot, sunt sătul!”

Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, nu-i înțelege pe aceia care au criticat finalul partidei România U21 - Danemarca U21 1-1, când cele două formații nu au mai forțat în atac.

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, nu-i înțelege pe aceia care au criticat finalul partidei România U21 - Danemarca U21 1-1, când cele două formații nu au mai forțat în atac.

  • România a remizat marți cu Danemarca la Ploiești, 1-1, Costache egalând spre finalul jocului după ce nordicii deschiseseră scorul dintr-un penalty inventat de arbitru, iar „tricolorii” mici ajung astfel la al doilea European consecutiv. Ne-a fost suficient un punct pentru a prinde un bilet de pe locul 2, grație eșecului suferit de Belgia în Bosnia, 2-3;
  • România merge la EURO U21 pentru a doua oară consecutiv, după ce la ediția din 2019 a reușit să ajungă până în semifinalele competiției.

Trebuie să fii tâmpit să critici finalul meciului. Trebuie să fii tâmpit să nu apreciezi acest profesionalism de care a dat dovadă echipa naţională în ultimele 10 minute. Ce trebuia să facă? Să se ducă în atac, să îi prindă pe contra-atac şi să pierdem?! Au făcut foarte bine, și-au îndeplinit obiectivul", a răbufnit unul dintre liderii Generației de Aur.

Gică Popescu: „Nu mai pot să vorbesc despre Ianis Hagi!”

„Baciul” a fost întrebat și despre contestatarii lui Ianis Hagi, însă nu a dorit să comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect: „Nu mai pot să vorbesc despre Ianis Hagi! De hateri sunt sătul!”.

În această săptămână, Gică Popescu a condamnat criticile primite de Ianis Hagi: „Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa națională. Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis, că a pasat, că n-a pasat. Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă… De ce? De ce numai el?”.

VIDEO Vasile Maftei, despre Ianis Hagi: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.