Stranieri

Marius Șumudică, victorios în fața echipei lui Costel Pantilimon! Euforie în vestiarul lui Gaziantep după meci

Așa a celebrat Gaziantep victoria cu Denizlispor // foto: Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Gaziantep, echipa antrenată de românul Marius Șumudică (49 de ani), a învins-o pe Denizlispor, scor 1-0, într-un meci din etapa 9 a campionatului din Turcia.

Astfel, Șumi, Alex Maxim și Alin Toșca, românii de la Gaziantep, au câștigat duelul cu Costel Pantilimon, portarul rivalei lor de astăzi. Pantilimon a fost integralist la gazde, așa cum Toșca a fost la Gaziantep. Și mijlocașul Alex Maxim a fost trimis în primul „11” de Marius Șumudică, însă a fost schimbat pe parcurs. Mai exact, în minutul 77.

Singurul gol al meciului a venit în minutul 26, din piciorul lui Kenan Ozer, care a finalizat excelent o pasă a lui Muhammet Demir.

3 intervenții salvatoarea avut Costel Pantilimon contra lui Gaziantep

3 cartonașe galbeneau primit elevii lui Șumudică. Unul dintre ele i-a fost acordat lui Alin Toșca, în minutul 74

Euforie în vestiarul lui Gaziantep

La final, jucătorii și membrii staffului tehnic de la Gaziantep au dat drumul petrecerii. Aceștia s-au pozat împreună în vestiar, într-un moment de pură euforie. Gaziantep a început sezonul nefericit și s-a văzut nevoită să aștepte până în etapa 6 pentru a obține prima victorie din această stagiune. 

Meciul a marcat revenirea lui Marius Șumudică pe bancă, după ce antrenorul român a fost suspendat. Șumudică a primit o suspendare de 4 etape după în timpul meciului cu Antalyaspor, scor 1-1, ar fi dat indicații echipei, deși nu îi era permis, pentru că se afla în tribune.

Victoria o urcă pe Gaziantep pe locul 4 în campionatul din Turcia. Totuși, echipa lui Șumudică poate coborî mai multe poziții până la finalul rundei, în funcție de celelalte rezultate înregistrate.

VIDEO Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.