Liga 1

Botoșani - Craiova 0-0 » Corneliu Papură, după primul meci de la revenire: „A fost complicat, dar meritam mai mult”

+9 Foto
Corneliu Papură, 47 de ani, a făcut egal la revenirea pe banca Craiovei, 0-0 la Botoșani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Corneliu Papură, 47 de ani, a făcut egal la revenirea pe banca Craiovei, 0-0 la Botoșani. După finalul jocului, antrenorul juveților a oferit declarații.

„Consider că puteam să marcăm în seara asta. Meritam să înscriem 1-2 goluri, am avut situații bune de a marca. A fost complicat primul meci de la revenire, nu cunoșteam foarte bine jucătorii care s-au transferat în vară. Nu i-am simțit până acum pe fotbaliștii noi. 

La fotbal este presiune, știm la ce ne angajăm. La Craiova vrem să câștigăm fiecare meci. Obiectivul meu e să câștigăm toate partidele. Anul trecut ne-am bătut la titlu. De ce să nu ne batem și anul acesta?”, a declarat Papură.

Întrebat despre o posibilă venire a selecționerului Mirel Rădoi în Bănie, Papură s-a eschivat: „Nu sunt foarte conectat la ce scrie presa, eu am venit cu inima deschisă aici și încerc să fac tot ce depinde de mine”.

GALERIE FOTO Botoșani - Craiova 0-0

  • Sursă foto: Instagram @universitateacraiovaofficial

Cred că a fost un joc destul de dificil, nu ne aşteptam ca Botoşani să facă un astfel de joc, mai mult defensiv. Ei niciodată nu făceau aşa, probabil au abordat această partidă având şi ei cazuri de covid în echipă şi jucători care lipsesc. Şi cred că noi nu ne-am descurcat foarte bine pe spaţiile scurte, cred e singurul lucru pe care să-l îmbunătăţim şi să mergem înainte
Bogdan Vătăjelu, fundaș Craiova

Nu s-a schimbat nimic, doar că dânsul a mai fost la echipă de două ori, ştim cum lucrează, ce ne cere şi încercăm să ne adaptăm pentru că ni s-a cerut altceva, a venit dânsul cu filosofia care a mai fost înainte şi încercăm să facem ce ne cere. În viaţa unei echipe există astfel de scăderi, e imposibil să o ţii 15-20 meciuri fără să pierzi, numai în victorii. E un lucru pozitiv că nu am luat gol, ne-am creat destule şanse să marcăm, mergem înainte. Mai avem încă 4 meciuri din campionat şi sperăm să luăm punctele pe care ni le dorim.
Bogdan Vătăjelu despre revenirea lui Corneliu Papură pe bancă

Clasament Liga 1

VIDEO Sorin Cârțu, la GSP Live: „M-a surprins demisia lui Bergodi”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.