Liga 1

Conducerea Craiovei, disperată de arbitrajul din meciul cu Botoșani: „Am avut două penalty-uri. Unul se vedea de pe Pluto” + Săgeți către CFR Cluj

+9 Foto
Botoșani - Craiova 0-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 noiembrie 2020

Silvian Cristescu (50 de ani), directorul sportiv al Univesității Craiova, a criticat arbitrajul din meciul echipei sale cu Botoșani, încheiat la egalitate (0-0), și a înțepat-o pe CFR Cluj, rivala „juveților” la titu.

Craiova a remizat la Botoșani, scor 0-0, însă Cristescu a fost mulțumit de evoluția echipei. Supărarea oficialului Craiovei este reprezentată de modul în care „centralul” Bogdan Dumitrache a arbitrat partida. Directorul sportiv al oltenilor spune că echipa sa ar fi trebuit să primească două penalty-uri.

Silvian Cristescu: „Mai avea puțin și îi rupea tricoul”

„Domnul Dumitrache ar fi arbitrat foarte bine aseară dacă ar fi văzut și cele două penalty-uri la Mamut. La cel de-al doilea, portarul Botoșaniului mai avea puțin și îi rupea tricoul. Nu este vorba de a căuta penalty. Portarul l-a tras de tricou, se vede clar. Mai avea puțin și i-l rupea! Nu vreau să spun că arbitrajul este de vină pentru ultimele rezultate, dar ne-a fost refuzat un penalty care se vedea de pe Pluto!

Pigliacelli nu a avut niciun șut pe poartă, posesia noastră a fost de 65%, am dominat din toate punctele de vedere. Cert este că la meci echipa a arătat o altă atitudine, a fost mai ambițioasă, a alergat mai mult. Noi am pierdut două puncte și rămân la ideea că la tragerea de tricou era penalty, mai clar de atât nici nu se putea.

Acum numai rezultatele îl vor ține pe Papură la cârma echipei. La noi, însă, toata lumea spune «de ce câștigă Craiova cu 1-0», «de ce i se dă penalty Craiovei»... CFR a castigat ani de zile cu 1-0 si nu i-a criticat nimeni”, a declarat Cristescu la PRO X.

Având în vedere că Koljic marca meci de meci și era cel mai bun vârf de atac din țară, echipa are unele lacune la finalizare, dar se vor rezolva și ele. Avem jucători care pot să îl suplinească, pot să se apropie de el - Silvian Cristescu, director sportiv CS Universitatea Craiova

Cu punctul obținut la Botoșani, Craiova a urcat pe prima poziție în Liga 1, însă va coborî dacă FCSB obține cel puțin un egal cu Gaz Metan Mediaș în meciul de luni.

VIDEO. Corneliu Papură : „Nu știu dacă și câștigam, dar meritam să înscriem două goluri”

Citește mai multe știri despre Botoșani - Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.