Stranieri

Marius Șumudică a ajuns pe locul 4 în Turcia! Mesaj pentru contestatari: „Mă criticau. Sunt singurul care joacă așa și uite ce am făcut!”

Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 November 2020

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică (49 de ani), s-a impus în fața lui Denizlispor, scor 1-0, iar la finalul meciului antrenorul român a avut un mesaj pentru contestatari.

În finalul sezonului trecut, Gaziantep s-a impus la Denizlispor cu același scor, iar în Turcia s-a vehiculat ideea că Șumudică a încercat cu orice preț să își ajute fosta echipă, Kayserispor, în lupta pentru evitarea retrogradării. În cele din urmă, nicio echipă nu a retrogradat, după ce oficialii fotbalului turc au decis să schimbe formatul primei ligi, însă Șumudică a ținut să adreseze acele zvonuri după victoria de ieri.

Marius Șumudică: „Sunt singurul care joacă 3-5-2”

„Când am ajuns prima dată aici, unii jurnaliști mă criticau. Doar echipa mea joacă cu un sistem 3-5-2 în campionat acum. Cu acest sistem, suntem pe locul 4. Le urez succes celor de la Denizlispor în următoarele meciuri. După ce am câștigat aici sezonul trecut, s-a crezut că am ajutat alte echipe, au apărut astfel de zvonuri, dar după acel meci am bătut celelalte echipe din zona retrogradării atât acasă, cât și în deplasare”, a declarat Șumi, citat de Olay.

Despre prestația echipei, antrenor a spus: „Avem două victorii consecutive. Nu le-am dat multe șanse, nu le-am oferit oportunități. Cred că am jucat foarte bine din punct de vedere tactic. Îmi felicit jucătorii, au înțeles ce aștept de la ei și acest lucru s-a reflectat în teren”.

Avem o zi să ne bucurăm de victorie. Avem un meci de cupă în fața noastră, o să-mi pregătesc echipa pentru el. Apoi avem o partidă cu Malatyaspor acasă. Să vedem ce se va întâmpla - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Victoria a urcat-o pe Gaziantep pe locul 4 în Turcia, însă echipa lui Șumudică poate coborî mai multe poziții până la finalul rundei, în funcție de rezultatele înregistrate de celelalte echipe. 

VIDEO. Marius Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.