Stranieri

I s-a luat și lui Chiricheș de România? » Încă un episod dubios: bun la club, „rupt” pentru națională!

Vlad Chiricheș (31 de ani, stoper) a fost integralist astăzi pentru Sassuolo, în partida de la Verona

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 noiembrie 2020

Vlad Chiricheș (31 de ani, stoper) a fost integralist astăzi pentru Sassuolo, în partida de la Verona, câștigată de echipa românului cu 2-0. Fundașul nu fusese convocat la ultima acțiune a naționalei din cauza unei accidentări.

Înaintea confruntărilor cu Norvegia (n.r. - 3-0 la „masa verde” pentru „tricolori”) și Irlanda de Nord (1-1) din Liga Națiunilor, căpitanul primei reprezentative a cerut schimbarea în finalul partidei Napoli - Sassuolo 0-2, din cauza unor probleme musculare la coapsa stângă.

Este pentru a două oară la rând când căpitanul naționalei e actorul principal al aceluiași scenariu. În luna octombrie, Chiricheș nu a făcut parte din lotul României pentru confruntările cu Islanda (1-2), Norvegia (0-4) și Austria (0-1), acuzând, de asemenea, probleme fizice.

Și atunci, la fel ca acum, Chiricheș a evoluat în runda imediat următoare pentru echipa de club. Pe 18 octombrie, după acțiunea naționalei, în 4-3 cu Bologna, iar astăzi, în victoria de la Verona (2-0), după ultimele meciuri ale naționalei din Liga Națiunilor. În ambele partide ale lui Sassuolo Vlad Chiricheș a fost integralist.

Grație succesului de la Verona, Sassuolo a urcat, pentru moment, pe primul loc al clasamentului din Serie A, cu 18 puncte acumulate după 8 meciuri. Trupa lui Chiricheș poate fi detronată de AC Milan, care joacă în această seară cu Napoli.

7 partidea bifat Vlad Chiricheș pentru Sassuolo în acest sezon, reușind un gol și o pasă decisivă

59 de selecțiiare Chiricheș pentru naționala României

VIDEO Gică Popescu, despre echipa națională și Tătărușanu „M-a surprins mult retragerea lui”

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.