Liga 1

CFR Cluj - UTA 0-1. Dan Petrescu a mai pățit o singură dată așa ceva în carieră: „E alarmant!”

+26 Foto
CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu UTA, scor 0-1, fiind a doua înfrângere consecutivă a ferovirilor pe teren propriu în Liga 1, după 1-2 cu Gaz Metan. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, s-a plâns din nou de probleme de lot.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 noiembrie 2020

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu UTA, scor 0-1, fiind a doua înfrângere consecutivă a feroviarilor pe teren propriu în Liga 1, după 1-2 cu Gaz Metan. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, s-a plâns din nou de problemele de lot.

„Echipa a jucat bine, mai ales în prima repriză, când s-a jucat doar la o poartă. Am avut ocazii, inclusiv o bară. Am spus că UTA știe să se apere. Am pierdut din cauza ghinionului, nu meritam. Mai jucam 3 zile și mingea tot nu voia să intre în poartă. 

Portarul lor a fost cel mai bun de pe teren. Eu am prevenit când am spus că avem probeleme de lot, probleme mari! Mă îngrijorează aceste înfrângeri pe teren propriu, sigur. Și-au dorit jucătorii, dar unii vin după accidentări, după COVID-19, de la naționala și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. 

E alarmantă situația noastră. Dacă n-am fi avut probleme de afectiv, astăzi am fi câștigat meciul, dar UTA merită felicitată pentru victorie”, a declarat „Bursucul”.

Antrenorul răspunde de rezultate, nu clubul sau jucătorii. În Europa nu trebuie să ne facem iluzii, soluțiile sunt foarte puține. Avem prioritate campionatul. Roma e într-o formă extraordinară, nu prea avem așteptări. Cei care vor fi apți să joace meciul vieții!
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

O singură dată în carieră Petrescu a mai pierdut două meciuri la rând în Liga 1:

  •  22.09.2008, Unirea Urziceni - U Craiova 1-2 
  • 06.10.2008, Unirea Urziceni - Poli Iaşi 0-1

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - UTA 0-1

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.