Liga 1

GAZ METAN - FCSB 2-3. EXCLUSIV Narcis Răducan, impresionat de ce a văzut la Mediaș: „Extraordinar!”

+119 Foto
FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, și e lider în Liga 1. foto: Raed Krishan

Articol de Remus Dinu  —  Tuesday, 24 November 2020

Narcis Răducan (46 de ani), fostul director sportiv de la FCSB, a intervenit la GSP Live pentru a comenta deznodământul partidei Gaz Metan Mediaș - FCSB 2-3.

Fostul oficial al roș-albaștrilor e impresionat de maniera în care se prezintă echipa în acest punct al campionatului, remarcând apetitul ofensiv al FCSB-ului, dar și pregătirea fizică a jucătorilor lui Toni Petrea. 

„Mi s-a părut un meci extraordinar! FCSB a aliniat o echipă tânără, a jucat cu curaj pe ofensivă, cred că și suporterii au apreciat ce au văzut. E un lucru bun că au ieșit două dintre vedete (n.r - Man și Tănase) iar echipa a jucat la fel. Am văzut lucruri deosebite și după ieșirea celor doi. În momentul acesta, FCSB este o amenințare serioasă pentru CFR și Craiova. 

Problema FCSB-ului e în play-off, acolo trebuie să se schimbe ceva și să se analizeze ceea ce s-a greșit în ultimii ani. Oricum, trebuie să vedem și reacția celorlalte echipe din lupta pentru titlu. CFR nu e în formă, la Craiova e o doză de neprevăzut”, a spus Narcis Răducan, la GSP Live. 

Îmi place mult potența fizică, e clar că se lucrează foarte bine la FCSB. Acest avânt ofensiv nu se poate face decât cu forță în picioare. S-a lucrat bine la factorul fizic - Narcis Răducan, fost director sportiv FCSB

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Gaz Metan - FCSB 2-3: 

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre meciul Gaz Metan - FCSB 2-3: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.