Liga 1

FCSB. EXCLUSIV Puștiul care l-a păcălit pe Colțescu, analizat de specialist: „Imaturitatea și-a spus cuvântul”

+119 Foto
Octavian Popescu a primit nota 8 din partea Gazetei, după meciul Gaz Metan - FCSB 3-2. foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 noiembrie 2020

Mihai Stoichiță (66 de ani), directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a comentat la GSP Live jocul FCSB-ului din partida de la Mediaș, câștigată cu 3-2.

Oficialul FRF a vorbit și despre prestația lui Octavian Popescu, cel care a fost trimis pe teren în minutul 67 și a avut o evoluție apreciată. Introdus în locul accidentatului Florin Tănase, puștiul de 17 ani a fost extrem de activ în ofensiva roș-albaștrilor, ba chiar a fost aproape să înscrie în finalul meciului. Același Octavian Popescu a scos și penalty-ul din care FCSB a obținut victoria, păcălindu-l pe Sebastian Colțescu, conform specialiștilor, cu o cădere în careul Gazului.

Mihai Stoichiță: „Imaturitatea își spune cuvântul”

„Popescu a intrat, a avut foarte multe acțiuni în partea stângă, dar imaturitatea își spune cuvântul. Uneori, finalul unei acțiuni extrem de spectaculoase ajunge să fie nereușit. Există acea doză de imaturitate care e normală la vârsta lui. Odată cu trecerea vremii, va simți exact ce trebuie să facă. Mie mi-a plăcut foarte mult”, a spus Stoichiță, la GSP Live. 

8a fost nota primită de Octavian Popescu din partea Gazetei, după evoluția din meciul cu Gaz Metan

Octavian Popescu a venit gratis la FCSB în această vară, de la CS Universitatea Craiova. La formația din Oltenia fusese remarcat de Victor Pițurcă. FCSB l-a împrumutat în vară la Turris, dar nu a apucat să joace fiind adus înapoi la insistențele lui Mihai Stoica.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Gaz Metan - FCSB 2-3

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.