Nationala

Marius Șumudică e gata să devină selecționerul României: „Cum să refuz?! E o mare mândrie”

Marius Șumudică, 49 de ani, este pe val în Turcia cu Gaziantep. Antrenorul român spune că nu ar refuza niciodată o ofertă din partea echipei naționale, deși își exprimă suportul față de Mirel Rădoi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 November 2020

Marius Șumudică, 49 de ani, este pe val în Turcia cu Gaziantep. Antrenorul român spune că nu ar refuza niciodată o ofertă din partea echipei naționale, deși își exprimă susținerea față de Mirel Rădoi.

  • Gaziantep s-a impus în fața lui Denizlispor, scor 1-0, în etapa #9 din Turcia;
  • Victoria a urcat-o pe Gaziantep pe locul 4 în clasament, însă echipa lui Șumudică poate coborî mai multe poziții până la finalul rundei, în funcție de rezultatele înregistrate de celelalte echipe.

Marius Șumudică: „Nici mâine nu aș refuza naționala!”

„Va dați seama, nici mâine nu aș refuza echipa națională! Nu se pune problema, e visul oricărui antrenor. Dacă m-ar suna mâine de la FRF, aș lua primul avion. Să ajungi să fii selecționerul României e o mare mândrie. 

Dar eu sunt pro Rădoi. L-am susținut și îl susțin în continuare. Cred că este angrenat într-un proiect OK. Am încredere în ceea ce face. Vorbim des, având și doi jucători pe care el îi folosește (n.r. - Toșca și Maxim)”, a declarat Șumudică în emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO Marius Șumudică: „Am crezut că Maxim e un tip introvertit, dar ne-am înțeles imediat”

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.