Altele

Federația Română de Bob, reacție revoltătoare, după scandalul de hărțuire sexuală de la lot: „E posibil ca fata să aibă imaginație bogată”

Ioana Gheorghe. Sursă foto: Facebook

Articol de Justin Gafiuc  —  miercuri, 25 noiembrie 2020

Cazul Ioanei Gheorghe a determinat Federația Română de Bob și Schi (FRBS) să-l recheme din Letonia pe antrenorul Paul Neagu. 

Secretarul general Florin Țicu punctează că „Biroul Federal a convocat Comisia de Disciplină, care va cerceta cazul pentru a încerca să aflăm adevărul adevărat. Vor fi audieri multiple. Personal, n-am niciun indiciu că declarațiile fetei sunt credibile. Din semnalele noastre, e posibil să fie la mijloc o imaginație bogată și să existe interese din partea ei

Pare să fie o înscenare, pentru că din afirmațiile preliminare ale colegelor și ale băieților prezenți și ei în Letonia nu se confirmă momentan nimic. Neagu deține mesaje din partea iubitului sportivei, care insista să fie cooptat în staff pentru a fi alături de fată. E profesor de educație fizică. Noi n-am cedat la aceste presiuni. Lăsăm însă Comisia să-și facă treaba. Nu vrem să influențăm cu nimic demersul lor”. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.