Liga Campionilor

Gestul lui Cristiano Ronaldo a ieșit abia acum la iveală! Ce a făcut starul portughez când un adversar i-a cerut tricoul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 25 November 2020

Fundașul lui Ferencvaros, Marcel Heister (28 de ani), a susținut că s-a oferit să faca schimb de tricouri cu Cristiano Ronaldo (35 de ani), dar a fost respins de vedeta lui Juventus în urma confruntării din Liga Campionilor, de la începutul lunii noiembrie.

Pe 4 noiembrie, Juventus a câștigat cu 4-1 în fața ungurilor de la Ferencvaros, iar Cristiano Ronaldo nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor, chiar dacă a fost integralist. Acest lucru l-a supărat pe starul portughez, nedorind să facă schimb de tricouri cu Marcel Heister la finalul partidei. „Părea că e supărat și cam nervos. Mi-a făcut semn să dispar atunci când l-am rugat să facem schimb de tricouri. Poate pentru că nu a putut să dea gol împotriva noastră”, a comentat jucătorul german gestul lui Cristiano. 

Lusitanul este aproape de a urca pe primul loc în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe prezențe în Liga Campionilor. Actualul lider este Iker Casillas (181), iar singurii jucători aflați în activitate, în top 10, sunt Ronaldo (176), Messi (146) și Buffon (131).

„Abia așteptam să joc pe Camp Nou”

Totodată, fundașul a vorbit și despre experiența trăită pe terenul Barcelonei, în partida pierdută de Ferencvaros, scor 1-5: „Eram emoționat și abia așteptam să joc pe Camp Nou. Dintr-o dată, stăteam acolo lângă vedete cu care jucam mereu pe PlayStation. Îmi aduc aminte că l-am văzut pe Messi cum îi dădea indicații lui Dembele, nu-mi venea să cred! La Messi nu m-am dus să-i cer tricoul, știam că toți îl vor”.

VIDEO Giovanni Becali, dezvăluiri incredibile cu președintele Barcelonei: "Erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.