Liga 1

Spaima îngrozitoare trăită de tatăl lui Octavian Popescu, noul puști minune de la FCSB: „A scos cuțitul la mine, puteam să fiu mort”

+119 Foto
Octavian Popescu. Sursă foto: Facebook

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  miercuri, 25 noiembrie 2020

Octavian Popescu, mijlocașul de 17 ani al lui FCSB, provine dintr-o familie cu tradiție în fotbal, tatăl său, Beniamin Popescu, fiind fost jucător la FCM Târgoviște sau Jiul Petroșani, unde a evoluat pe postul de mijlocaș. 

În urmă cu doi ani, pe vremea când evolua pentru Voința Perșinari, acesta povestea cum a tras o spaimă îngrozitoare, după ce a fost amenințat cu un cuțit de un suporter. 

În timp ce se îndrepta spre mașina cu care a făcut deplasarea la meci, mijlocașul a fost nevoit să o rupă la fugă pentru a scăpa de furia unui suporter huligan.

„Era să mă omoare! A scos cuțitul la mine. M-a înjurat neîncetat din tribună, iar la final mă aștepta în ușa vestiarului. A scos lama cuțitului, iar eu am rupt-o la fugă. 

Am scăpat cu viață, dar la ce-a fost acolo puteam să fiu mort. Ăla e un pușcăriaș nenorocit. Când am ajuns în mașină, de frică m-au luat toate transpirațiile”, povestea Beni pentru dbonline.ro.

VIDEO Mihai Stoichiță, despre puștiul Octavian Popescu: „Mi-a plăcut, dar imaturitatea își spune cuvântul”

FOTO Imagini tari surprinse în meciul Gaz Metan - FCSB 2-3

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.