Handbal

Adversari facili pentru CSM București și Minaur Baia Mare în EHF EUROPEAN CUP

Antrenorul Eliodor Voica dă indicații jucătorilor de la CSM București FOTO: CSM București

Articol de Marian Ursescu  —  Wednesday, 25 November 2020

Echipele de handbal masculin din România, CSM București și Minaur Baia Mare, sunt favorite certe la calificarea în „optimile” EHF European Cup în fața unor formații din Turcia, respectiv Cipru. 

CSM București - Spor TOTO SC

CSM București va întîlni în turul 3 din EHF European Cup, a treia competiție europeană ca valoare, echipa turcă Spor TOTO SC, care în trecut s-a numit Milli Piyango. CSM București este câștigătoarea competiției din 2019, sezonul trecut pandemia de COVID-19 oprind disputarea meciurilor în semifinale, acolo unde, de asemenea, CSM București era calificată. 

În turul anterior, CSM a trecut de echipa bosniacă Sloga Uskopolje: 30-23 și 31-15. Echipa pregătită de Eliodor Voica e favorită la calificarea în „optimi", prima manșă fiind programată pe 12 decembrie, în deplasare, iar returul la București, pe 19 decembrie.

Minaur Baia Mare - Parnassos Strovolou

Minaur Baia Mare va avea ca adversară echipa cipriotă Parnassos Strovolou, care a trecut în turul 2 de Raimond Sassari (Italia): 29-25 și 27-28. În sezonul 2018/2019, echipa cipriotă a jucat cu CSM București în turul 3, iar „tigrii" au învins cu 32-24 și 47-14. Minaur va juca manșa tur tot în deplasare, iar returul la Baia Mare.

Citește și alte știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.