Liga 1

DDB vrea puterea! Fanii-acționari ai lui Dinamo au două variante pentru salvarea clubului

Șefii lui Dinamo nu au bani pentru a plăti datoriile și apelează la fani, care propun două soluții membrilor cotizanți în vederea unui eventual împrumut.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 noiembrie 2020

Șefii lui Dinamo nu au bani pentru a plăti datoriile și apelează la fani, care propun două soluții membrilor cotizanți în vederea unui eventual împrumut.

PCH vrea să ajute Dinamo și propune două variante:

  1. „Acordarea imediata de catre Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui imprumut in valoare de 150,000 euro echivalent in RON catre DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 25% din actiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii imprumutului solicitam instituirea unei ipoteci asupra tuturor actiunilor detinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmeaza a fi inscrisa in Registrul Actionarilor alaturi de interdictia de instrainare si grevare”
  2. „Acordarea imediata de catre Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui imprumut in valoare de 200,000 euro echivalent in RON (150,000 euro imediat si diferenta pana la data de 15.12.2020) catre DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 30% din actiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii imprumutului solicitam instituirea unei ipoteci asupra tuturor actiunilor detinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmeaza a fi inscrisa in Registrul Actionarilor alaturi de interdictia de instrainare si grevare”

„Aceste doua solutii vor fi inaintate catre membrii DDB pentru a fi votate in platforma www.programddb.ro.Asteptam de la Dumneavostra un raspuns pana pe 26.11.2020, ora 10.00 (ora Romaniei)”, scriu dinamoviștii.

Concret, fanii vor să obțină cât mai multe acțiuni în cadrul clubului, pentru a avea o putere mai mare pe viitor în luarea deciziilor. Iar dacă spaniolii nu le vor returna banii înapoi, atunci PCH devine cu adevărat „patronul” clubului!

Comunicatul integral PCH:

VIDEO Dorin Șerdean, președinte executiv Dinamo: „Poate fi cel mult încă o insolvență. Faliment, nu!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.