Handbal

Reacția lui Gheorghe Tadici, după ce Oana Manea a dezvăluit cum lucra cu fetele și cum li se adresa: „A spus adevărul, dar doar parțial”

Articol de GSP.RO  —  joi, 26 noiembrie 2020

Gheorghe Tadici îi dă replica Oanei Manea în cazul telefoanelor confiscate în cantonament. „Telefoanele stăteau în camera masorului sau a asistentei medicale”, spune Tadici pentru GSP. 

Oana Manea a povestit la emisiunea GSP Live: „Cred că domnul Gheorghe Tadici a fost cel mai dur și cel mai strict antrenor pe care l-am avut. De obicei, seara ne lua telefoanele, ca să ne odihnim și să nu vorbim cu cineva. A doua zi, aveam înviorare și cred că se uita în telefoane să vadă ce primea fiecare".

Tadici, răspuns pentru Oana Manea: „Telefoanele aveau parole”

Tehnician la HC Zalău, fost selecționer al "naționalei", Gheorghe Tadici a declarat la rândul său: „Oana spune adevărul, dar doar parțial. Le luam, într-adevăr telefoanele, dar ele rămâneau peste noapte în camera masorului sau a asistentei medicale. Nu puteam nici să mă uit în ele, că fiecare și-l parola. De unde să știu eu parolele?", spune Tadici.

„Le luam pentru a le scuti de apeluri nedorite la unu-două noaptea. Erau în cantonament, aveau nevoie de odihnă. Am fost și sunt un antrenor exigent, dar din această exigență trebuie să înțeleagă că s-au născut rezultatele lor, atât la Oltchim, cât și la echipa națională!", a adăugat Tadici. „Nu pot să mă supăr pe Oana. Ea rămâne o fată glumeață, așa cum a fost întotdeauna. Plus o sportivă valoroasă și bine-crescută", a declarat Tadici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.