Liga 1

UPDATE Mihai Stoica, reacție imediată după ce Mirel Rădoi a susținut că demască planul FCSB: „O diversiune de slabă factură. Îi spun aici, acum”

+119 Foto
Mirel Rădoi, 39 de ani, selecționerul României, a dezvăluit că FCSB plănuia să dea vina pe activitatea de la națională pentru accidentările recente suferite de Dennis Man (22, extremă dreapta) și Florin Tănase (25, mijlocaș ofensiv).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 noiembrie 2020

Mirel Rădoi, 39 de ani, selecționerul României, a dezvăluit că FCSB ar fi plănuit să dea vina pe activitatea de la națională pentru accidentările recente suferite de Dennis Man (22, extremă dreapta) și Florin Tănase (25, mijlocaș ofensiv).

  • CONTEXT: Dennis Man a ieșit de pe teren în minutul 28 al meciului dintre Gaz Metan și FCSB (2-3), acuzând probleme fizice;
  • În minutul 67, Popescu i-a luat locul în teren lui Florin Tănase. „Decarul” roș-albaștrilor a acuzat și el probleme musculare;
  • Atât Tănase, cât și Man vin după meciurile de la echipa națională cu Belarus (5-3) și Irlanda de Nord (1-1), pe care le-au început amândoi ca titulari;
  • „Dennis Man și Florin Tănase au leziuni fibrilare. Vom afla cât e de grav în zilele următoare, după noi investigații”, a anunțat în urmă cu două zile Mihai Stoica, managerul general FCSB.

UPDATE 00:30 / Mihai Stoica a reacționat pe facebook

Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, crede că acest subiect ar fi putut fi dezbătut în privat, nu într-o emisiune televizată, și că selecționerul Mirel Rădoi este influențat de anumite persoane, fără a le numi. 

„Dacă aveam de gând să contest alegerile selecționerului, o făceam până acum. Dacă aveam de gând să-i pun în cârcă selecționerului accidentările lui Man și Tănase, o făceam până acum. Pare o diversiune de slabă factură ceea ce face selecționerul acum. Totuși, nu cred că a inventat, cred că s-a luat după unii care au inventat. 

Îi spun aici, acum, că nu aveam de gând să ies cu nicio declarație despre el sau despre echipa națională. Și n-o voi face niciodată. Pentru că nu e treaba mea și pentru că respect ce a făcut Mirel Rădoi pentru Steaua/FCSB. Și din prietenia care credeam că ne leagă, chiar dacă am vorbit foarte rar în ultimii ani. Decât să “tai din fașă”, mai bine dai un telefon. Dacă nu te crezi superior”, a scris Mihai Stoica pe facebook. 

Mirel Rădoi: „Am aflat ce voia să facă FCSB. Mă deranjează”

Am înţeles că FCSB pregăteşte ceva şi vreau să tai din faşă iniţiativa. Accidentarile lui Man și Tănase nu sunt din cauza naționalei. Noi avem rapoarte, sunt scrise, pot să le vadă. Noi avem unul sau două antrenamente cu toţi jucătorii la nivel de echipă, nu îi putem pune pe jucători să alerge două ore pentru că nu avem timp.

Mă deranjează acest lucru, pentru că azi dimineaţă am aflat. Am înţeles că de mâine încolo se pregătea, din partea clubului, să se dea vina pe Federație. Nu înțeleg de ce, pentru că ei și-au făcut pregătirea jucătorilor pentru a evolua din 3 în 3 zile”, a declarat Rădoi, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

FOTO. Cele mai tari imagini din partida Gaz Metan - FCSB 2-3

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Gloria Buzău - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.