Tenis

EXCLUSIV Salariul colosal pe care Simona Halep i-l dă anual lui Darren Cahill! Dezvăluirea a fost făcută în studioul GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 November 2020

Horia Tecău, jucătorul de tenis de 35 de ani din Constanța a fost invitatul special al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu". Tecău, câștigător al turneului de la Wimbledon (2015) și US Open (2017) alături de Jean-Julien Rojer.

Tecău a vorbit despre banii din tenis, despre antrenori și a făcut o dezvăluire: cu cât ar fi plătit Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Horia, pe siteul oficial ATP scrie în dreptul tău că ai câștigat 5.520.584 de dolari!
- Ha, ha, ha! Nu știu și nu sunt atent la sume. Sunt înainte de taxe. Cam 30% e media de taxare peste tot. Noi plătim impozit acolo unde-i primim, la sursă. Ei îți arată un cec, dar după asta primești alți bani, cu suma impozitată. Din ce câștigăm plătim transportul nostru și al echipei. Camera de hotel și masa o plătește turneul. Dacă vreau să iau antrenorul cu mine, eu îi plătesc camera.

- Dar nu ai un antrenor.
- Nu am, dar am lucrat pe etape cu diverși specialiști. Eu cu Rojer am avut o relație în care comunicam bine și ne antrenam unul pe celălalt. Tot timpul ne ajutam cu sfaturi și idei în antrenamente. Antrenorul e de folos doar să vadă lucrurile din exterior și să îmbine. Dacă voiam să cerem sfaturi unui antrenor, puteam s-o facem. Nu e exclus să am un antrenor pe viitor.

- Cam cât câștigă un antrenor pentru o echipă de dublu?
- Între o mie și două mii de euro pe săptămână. Sunt antrenori care lucrează și cu două echipe. Se fac contracte și primesc bani și pentru performanță.

- Darren Cahill câștigă o căruță de bani!
- Antrenorul Simonei, din zvonuri, câștigă un milion de euro pe an!

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.