Campionate

Gest rar: patronul clubului Almeria va dona 200.000 de euro primăriei pentru a cumpăra vaccinuri Covid-19

Foto: Wikipedia

Articol de GSP.RO  —  vineri, 27 noiembrie 2020

Turki Al-Sheikh, propietarul clubului spaniol Almeria, a anunțat că va dona primăriei din oraș 200.000 de euro, bani care vor contribui la bugetul pentru achiziția de vaccinuri Covid-19.

Magnatul din Arabia Saudită a declarat că a recurs la acest gest ca mulțumire față de gesturile de afecțiune primite din partea fanilor Almeriei după ce a trecut printr-o „boală stresantă”.

„După tot sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor din orașul meu iubit, Almeria, în timpul bolii mele dureroase, sunt aici. M-am recuperat și vreau să returnez o mică parte din tot ce am primit, așa că voi dona 200.000 de euro pentru a cumpăra vaccinul Covid-19. Primăria din Almeria ne va ajuta să îl distribuim printre oamenii orașului nostru. Sunteți în inima mea”, a anunțat șeicul printr-un comunicat.

Turki Al-Sheikh a preluat Almeria în august 2019 cu scopul de a readuce clubul în prima divizie. În prezent, echipa e în liga secundă. El nu a dezvăluit care a fost boala cu care s-a confruntat și pentru care s-a tratat în Statele Unite.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.