Cupa Romaniei

CRAIOVA. Un apel n-a fost de-ajuns! Cum a încercat Bancu să-l convingă pe Bergodi să rămână + cum a trecut peste COVID-19

Nicușor Bancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 November 2020

Infectat cu COVID-19, Nicușor Bancu (28 de ani) a revenit pe teren în victoria reușită de CS Universitatea Craiova cu Progresul Spartac, scor 5-0

La finalul partidei, mijlocașul a dezvăluit că a încercat să-l convingă pe Cristiano Bergodi să nu plece de la Craiova. Bancu a discutat la telefon cu tehnicianul italian, însă nu i-a mai putut întoarce decizia.

„Plecarea lui Bergodi m-a luat prin surprindere. M-a sunat și mi-a spus că va pleca. I-am urat baftă și chiar am fost dezamăgit că a plecat. Am încercat să-l fac să se răzgândească, dar unele problemele personale l-au determinat să plece”, a spus Nicușor Bancu, la TV Telekom Sport. 

Nicușor Bancu, după ce s-a vindecat de COVID-19: „16 zile de chin”

„Îmi doream foarte mult să revin. Au fost 16 zile de chin și mă bucur mult că am jucat. N-am avut simptome, am avut doar temperatură noaptea. Ziua eram sănătos. M-am simțit bine, doar că n-am putut să ies afară. Nu-mi dau seama cum am luat virusul, m-am tot gândit. 

Cel mai mult m-a durut că am pierdut meciurile echipei mele și pe cele ale echipei naționale. Voiam să demonstrez că sunt în formă, dar îmi aștept rândul și sper să revin la forma pe care am avut-o înainte”, a afirmat Bancu, potrivit sursei citate. 

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.