Campionate

Barcelona a pus ochii pe doi superfotbaliști de la Liverpool! Clauza secretă din spatele mutării

Barcelona este interesată de Wijnaldum și Mane // Sursă foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Barcelona are nevoie de întăriri, iar gruparea antrenată de Ronald Koeman (57 de ani) s-a oprit din nou la Liverpool, fiind interesată de doi fotbaliști ai „cormoranilor”.

După ce Barcelona l-a cumpărat pe Coutinho de la Liverpool, în ianuarie 2018, pentru aproximativ 140 de milioane de euro, britanicii au impus o clauză specială grupării blaugrana. Potrivit Daily Star, în cazul în care catalanii ar mai fi dorit un fotbalist de la trupa lui Klopp, ar fi plătit automat o taxă de 99 de milioane de euro.

Barcelona vrea doi fotbaliști de la Liverpool

Clauza expiră la finalul acestui an, iar Barcelona a pus ochii pe doi jucători de la „The Reds”:

  1. Georginio Wijnaldum (30 de ani, mijlocaș defensiv) - este unul dintre preferații lui Koeman, iar la finalul acestui sezon îi expiră înțelegerea cu Liverpool. Astfel, ar putea semna un precontract încă din această iarnă cu Barcelona, urmând ca olandezul să aterizeze în vara lui 2021 pe Camp Nou din postura de fotbalist liber;
  2. Sadio Mane (28 de ani, extremă stânga) - în cazul acestuia, catalanii trebuie să bage oricum mâna adânc în buzunar. Cel mai probabil, Liverpool va cere o sumă asemănătoare ca pe Coutinho. Rămâne de văzut dacă Barca este dispusă să cheltuiască încă o dată atât de mulți bani pe un fotbalist. Un factor decisiv va fi reprezentat de decizia pe care Leo Messi o va lua la finele stagiunii, dacă argentinianul va decide să rămână sau nu în Catalunya.

VIDEO. Giovanni Becali: „Am venit de pe stradă, iar la Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate"

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.