Campionate

Șumudică, un nou meci de infarct în campionatul Turciei! Antrenorul a fost eliminat în prelungirile partidei după un scandal monstru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică (49 de ani), a reușit doar o remiză cu Yeni Malatyaspor (2-2), în etapa #10 din Super Lig, golul egalizator venind în minutul 90+5.

Marius Șumudică a avut parte de un meci de infarct în Turcia! Antrenorul român a fost eliminat în prelungirile partidei, după golul egalizator al oaspeților. Hurriyet scrie că românul l-a înjurat și l-a amenințat pe Hamzaoglu, antrenorul oaspeților, în drumul spre cabine, spunându-i „Vino la ieșire!” și făcându-i semn cu mâna. Este al doilea cartonaș roșu pe care îl vede „Șumi” în actuala ediție a Super Lig, primul fiind luat tot pentru proteste.

Gaziantep a deschis scorul încă din minutul 19, prin reușita belgianului Kevin Mirallas. După ce Ogzun Ceylan a văzut cartonașul roșu în minutul 48, oaspeții au reușit egalarea un minut mai târziu, Adem Buyuk trecându-și numele pe lista marcatorilor. Elevii lui Șumudică păreau să fi dat lovitura prin reușita lui Kana-Biyik (74), dar Yeni Malatyaspor a înscris golul egalizator în minutul 90+5, reușita fiind validată cu ajutorul VAR-ului, abia după cinci minute.

Gabriel Mărgărit: „Toate echipele adverse sunt împotriva lui Șumudică”

Șumudică nu a participat la conferința de presă de după partidă, la aceasta fiind prezent secundul său, Gabriel Mărgărit, care s-a arătat dezamăgit de golul primit în prelungiri: „Am fost echipa care a pierdut două puncte, în ciuda faptului că am jucat în zece oameni a doua repriză. Golul din ultimele 30 de secunde ne-a făcut foarte furioși, deoarece am dat un exemplu foarte bun de luptă. 

Vreau să ating un alt subiect. Toate echipele adverse sunt împotriva antrenorului nostru. El nu a spus absolut nimic și a fost pedepsit pentru fiecare mișcare pe care a făcut-o. Antrenorul echipei adverse a fost întotdeauna în spațiul nostru și nu i s-a acordat nicio penalizare. Cred că tot ce se întâmplă este din cauză că nu are pașaport turc. La cea mai mică acțiune sau discurs este pedepsit instantaneu”.

VIDEO Marius Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.