Cupa Romaniei

Sărbătoare pe „Ion Oblemenco”, după victoria lui ASU Poli cu FC U Craiova » Dan Alexa, luat pe sus de jucători

Dan Alexa și imaginile bucuriei de la finalul partidei / Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 noiembrie 2020

ASU Poli Timișoara i-a stricat revenirea lui FC U Craiova pe „Ion Oblemenco”. Bănățenii conduși de pe bancă de Dan Alexa pe s-au impus în Bănie cu 3-1, iar la final au declanșat sărbătoarea. 

Fotbaliștii lui ASU Poli au dat buzna peste Dan Alexa, chiar în momentul în care „Chirurgul” acorda un interviu. Aceștia l-au stropit cu apă pe Dan Alexa și au început să cânte și să sărbătorească victoria unei echipe cu care se luptă direct și pentru promovarea în Liga 1 (VIDEO, AICI).

ASU Poli a trecut rapid peste golul primit în minutul 8. Timișorenii au revenit și au înscris de trei ori pe „Ion Oblemenco”, profitând și de avantajul de a juca mai bine de o repriză cu om în plus.

”E al treilea joc în şapte zile, plus deplasări. Cred că am făcut mai mult de 1.700 de km în perioada aceasta. Am preferat să jucăm cu jucătorii care au mai evoluat. Ne-am dorit foarte mult să ne calificăm, în primul rând pentru suporterii noştri. Suntem o echipă care e susţinută de suporteri. Ei îşi doresc foarte mult accederea în Cupă. Mă bucur pentru jucătorii mei, pentru că am jucători cu mare experienţă, iar victoriile acestea îi fac să revină în prim-plan, pentru că sunt jucători care au zis ceva în fotbalul românesc, Mera, Scutaru, Popovici… Cupa îţi dă anvergură, mai ales când joci împotriva Craiovei, primul loc, e un meci televizat şi au posibilitatea să arate că încă mai înseamnă ceva în fotbal”
Dan Alexa la finalul jocului, conform looksport.ro

 FC U Craiova 1948 - ASU Poli 1-3

  • Au marcat: Compagno 8 / A. Munteanu 33 - pen., Ivanovici 59 - pen., Manea 85
  • Partida s-a disputat pe arena „Ion Oblemenco”
  • FC U Craiova: Popa – Paramatti, Gugu, Diakite, Negru – Cacheiro, Baeten, D. Albu, Rob. Răducanu – Compagno, C. Bălan
  • ASU Poli: Hindrich – D. Radu, Scutaru, Mera, Pamfile – Al. Munteanu, Coadă, D. Codrea, Al. Popovici – P. Ivanovici, Plazonja

VIDEO Ce relație are Dan Alexa cu Anamaria Prodan: „Nu s-a implicat în cariera mea de antrenor”

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.