Cupa Romaniei

Ruben Albes a ajuns de râsul echipei după meciul cu Chindia din Cupă! Ce s-a întâmplat în timpul loviturilor de departajare

Ruben Albes

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 November 2020

FC Hermansstadt a fost eliminată din Cupa României după înfrângerea la loviturile de departajare din meciul cu Chindia Târgoviște (3-5) și a înregistrat a șaptea partidă consecutivă fără victorie.

Zilele lui Ruben Albes sunt numărate după a șaptea partidă consecutivă fără victorie înregistrată de sibieni, iar gestul din timpul executării loviturilor de departajare se pare că l-a făcut să se îndepărteze de jucători. Acesta a mers la toaletă în timp ce elevii săi încercau să obțină o calificare în optimile Cupei României, iar momentul nu a trecut neobservat.

„Anamaria Prodan s-a îndepărtat de echipă”

Surse din apropierea echipei susțin că: „Anamaria Prodan, cea care l-a adus de la copii și juniori, și-a dat seama că antrenorul nu are valoare nici de Liga 3 și-a bătut joc de echipă, iar acum vrea să îl schimbe. Vrea să îl aducă pe Florin Bratu. Lucrurile s-au deteriorat și mai mult după acest meci de Cupă. Albes a pierdut demult vestiarul, dar acum, după faza în care a plecat la toaletă în timpul penalty-urilor, jucătorii au început să râdă de el. 

E clar că e un antrenor slab din moment ce nu e în stare să se uite nici la penalty-uri și să fie alături de echipă în aceste momente. Și așa, de mai mult de o lună, Anamaria Prodan s-a îndepărtat de echipă pe fondul unei relații tot mai tensionate cu investitorul Claudiu Rotar”.

„Nu, nu am văzut penalty-urile, am fost la toaletă. Eu sunt mereu neliniștit”
Ruben Ales, la TV Telekom Sport

VIDEO Anamaria Prodan: „Toți bărbații din jurul meu sunt frumoși”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.