Stranieri

Costel Pantilimon, participant la o revenire incredibilă! Echipa sa era condusă de campioana Turciei cu 3-0 în minutul 62. Cât s-a terminat

Costel Pantilimon // foto: Facebook @ Denizlispor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 November 2020

Denizlispor, echipa la care evoluează portarul român Costel Pantilimon (33 de ani), a remizat la Istanbul, 3-3 cu Basaksehir.

Uriașul Panti a participat la o revenire incredibilă petrecută astăzi în campionatul Turciei. Echipa sa, Denizlispor, era condusă cu 3-0 de campioana Istanbul Basaksehir în minutul 62 al meciului de pe stadionul „Basaksehir Fatih Terim”, dar a reușit să egaleze până la final, cu două goluri marcate în prelungiri!

Costel Pantilimon, integralist în Istanbul Basaksehir - Denizlispor

Responsabili cu golurile la gazde au fost Gulbrandsen (minutele 11 și 21) și Demba Ba (59), în timp ce pentru Denizlispor au înscris Ozdemir (62), Rodallega (90+1) și Murawski, din penalty (90+6).

Pantilimon nu a greșit flagrant la niciunul dintre golurile gazdelor, însă la reușita de 3-0 i-ar putea fi imputată lipsa de reacție.

4 intervenții salvatoarea avut Pantilimon în meciul cu Istanbul Basaksehir

Denizlispor rămâne pe loc retrogradabil după remiza de astăzi (19), având 6 puncte din 9 meciuri jucate, în timp ce Basaksehir ocupă locul 5, cu 14 puncte după 10 meciuri.

VIDEO. Clipul de prezentare hilar făcut pentru Pantilimon la Denizlispor

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.