Liga 1

Cosmin Contra, dezvăluiri șocante despre haosul de la Dinamo: „Mi-a cerut să nu joace! Are o problemă nasoală, unii clachează”

+9 Foto
Atacantul Magaye Gueye i-ar fi cerut lui Contra să nu fie inclus în lot pentru această partidă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 November 2020

Cosmin Contra s-a hotărât să nu mai tacă. Înaintea ultimului său meci pe banca lui Dinamo, contra Viitorului, în Cupă, „Guriță” l-a atacat pe patronul Pablo Cortcaero, apoi a făcut dezvăluiri despre problemele grave cu care se confruntă echipa. 

Potrivit antrenorului „câinilor”, atacantul Magaye Gueye i-ar fi cerut lui Contra să nu fie inclus în lot pentru această partidă. Vârful senegalez, care a marcat un gol de la venirea sa în „Ștefan cel Mare”, ar fi extrem de afectat pentru situația sa financiară, fiind neplătit de când a sosit în România. 

Magaye Gueye mi-a cerut să nu fie convocat pentru acest meci, trece printr-o situație nasoală din punct de vedere financiar și mental. Fiecare jucător are povestea lui. Unii au probleme mai mari în viața personală, alții au probleme care nu sunt atât de grave. Unii clachează”, a spus Cosmin Contra, la microfonul Digi Sport.

Contra: „Cortacero să se uite în oglindă”

Din ce am citit și din ce se preconizează, e ultimul meu meci pe banca lui Dinamo. Nu știu dacă au fost cuvintele lui Pablo Cortacero când a spus că n-am fost loial. Să se uite în dicționar ce înseamnă loialitate și să se uite în oglindă, să vadă ce înseamnă loialitatea și respectul. Nu am vorbit cu el, nu mai am ce să vorbesc cu această persoană” 
- Cosmin Contra, înaintea meciului cu Viitorul

Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul

Înaintea partidei cu Viitorul din această seară, cel care va fi, cel mai probabil, ultima pentru Cosmin Contra, fanii din PCH s-au strâns pe Buleverdul „Barbu Văcărescu”, aflat în imediata apropiere a intrării dinspre peluza dinamovistă. Conform reporterului GSP aflat la fața locului, ultrașii au aprins torțe și au întâmpinat autocarul echipei, așa cum procedau și în vară, când echipa a fost la un pas să retrogradeze în liga secundă.

+9 Foto
Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)

VIDEO Suporterii lui Dinamo, show pirotehnic înaintea partidei cu Viitorul

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.