Cupa Romaniei

DINAMO - VIITORUL 3-0. „Prestația lui Dinamo i se datorează lui!” » Cine e omul considerat decisiv pentru ultimele rezultate ale „câinilor”

+8 Foto
Dinamo a învins-o la scor de neprezentare pe Viitorul, scor 3-0. Sursă foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Dinamo a învins-o la scor de neprezentare pe Viitorul, scor 3-0, și s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României. 

„Câinii” au ajuns la două victorii consecutive cu 3-0, iar Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv din „Ștefan cel Mare”, consideră că ultimele rezultatele sunt o consecință a formei lui Diego Fabbrini.

„Prestația lui Dinamo se datorează jocului bun al lui Fabbrini. Probabil că i s-a găsit poziția bună în angrenajul echipei. Una peste alta, Dinamo a adus jucători de calitate, care au avut nevoie de timp. În acest moment, e nevoie de bani pentru a putea continua pe acest trend”, a spus Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport .

Diego Fabbrini versus Viitorul: 

  • În minutul 11, italianul a prins un șut imparabil, în vinclu, de la 18 metri, prin care „câinii” au preluat conducerea. (VIDEO, AICI)
  • Fabbrini a închis tabela în minutul 89. S-a distrat cu apărarea dobrogenilor și a mai plasat o dată, chirurgical, mingea în vinclul porții lui Căbuz.

De ce să nu rămână Contra? De ce să nu facă programul echipei în continuare? Dacă jucătorii continuă, trebuie să continue și el! Contra nu trebuie să plece 
- Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată

VIDEO Suporterii lui Dinamo, show pirotehnic înaintea partidei cu Viitorul

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Viitorul 3-0

+8 Foto
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
  • Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.