Liga 1

DINAMO. Cosmin Contra, un nou atac la Pablo Cortacero: „Ruptura e totală. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?”

+8 Foto
Cosmin Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 29 November 2020

După partida de Cupă câștigată cu Viitorul Constanța, scor 3-0, Cosmin Contra (44 de ani) a vorbit despre situația de la Dinamo și despre viitorul său la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Contra a oferit detalii despre relația pe care o are cu Pablo Cortacero și despre cum a ajuns Dinamo în situația actuală: „Nu știu dacă plec, încă nu sunt sigur. Ruptura mea cu Pablo și cu cei din preajma lui e totală. Mai ales că a declarat înainte de meci că va fi ultimul meu meci, deoarece nu am fost loial și nu am respectat clubul. În general, un om dacă promite ceva, trebuie să facă acel lucru. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?”

„Eu am muncit fără bani la Dinamo, deoarece respect clubul. Să se uite în dicționar să vadă ce înseamnă să fi loial și să respecți pe cineva. Am fost naiv să cred în Melero. Știam că el nu se bagă la un club unde nu se va face ce s-a promis. Și Melero și-a dat seama că Pablo Cortacero nu are potența financiară de care se spunea. Nu m-am interesat cine este Pablo Cortacero. Nu sunt investigator, eu sunt antrenor. Se vede că echipa începe să arate bine. A fost o săptămână foarte grea, cum au fost toate de când sunt la Dinamo”, a declarat Contra la Pro X.

DINAMO. Cosmin Contra, la GSP Live: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile”

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a intervenit la GSP Live, la o oră după terminarea meciului cu Viitorul, 3-0. Până să-și încheie intervenția, „Guriță” a glumit cu Geraldo Alves, fostul său elev de la Petrolul: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile”.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Viitorul 3-0

+8 Foto
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.