Cupa Romaniei

Fanii asigură banii, masa și vinul! Ce s-a întâmplat la Dinamo după victoria din Cupă

Articol de Eduard Apostol, Marius Mărgărit  —  duminică, 29 noiembrie 2020

Suporterii DDB au luat hățurile în mâini, asigură primele de victorie, dar și pizza după meci, sunt dispuși să le facă orice cadou pot jucătorilor pentru a mai duce echipa până la finele lui 2020.

Dinamo este echipa tuturor posibilităților. De când situația a devenit dramatică la club, echipa a început să producă rezultate. Cu toate că, sportiv, "haita" dă semne de resuscitare, 3-0 cu Viitorul după 3-0 în Liga 1 cu Voluntari, "câinii" trăiesc niște momente jenante. Cu toate că, paradoxal, situația a legat și mai mult legăturile între fotbaliști, între ei și membrii staff-ului tehnic - chiar se observă acum că jucătorii evoluează pentru antrenor, nu doar se îmbrățișează cu patimă după goluri -, între roș-albi și suporteri.

Sold out și în Trivale

Fanii au făcut sold out în privința biletelor virtuale pentru meciul cu Viitorul, au strâns aproximativ 15.000 de euro, bani ce vor fi împărțiți elevilor lui Cosmin Contra pentru calificarea în Cupa României. Banii vor asigura plata chiriilor fotbaliștilor străini cel puțin pentru o lună. Suporterii DDB nu se opresc aici. Deja au demarat, dinaintea partide de Cupă cu Viitorul, vânzarea biletelor pentru a face primul sold out și în perspectiva unui meci în deplasare, pentru etapa de vineri cu FC Argeș! Colectarea banilor din tichetele virtuale, probabil din nou 15.000 de euro, va asigura un nou bonus pentru roș-albi.

35 de pizza bonus

Fanii le-au promis jucătorilor încă din urmă cu 10 zile, când i-au vizitat la Săftica, faptul că vor încerca să-i sprijine cu orice pot, doar să mai ducă echipa până de Crăciun. Suporterii au fost consternați când au auzit de la echipă că, înaintea unui meci de campionat, jucătorii au servit doar ouă ochiuri la micul dejun și omletă la masa dinaintea partidei! Un grup de susținători au decis să le facă o surpriză dinamoviștilor după victoria cu Viitorul: le-au adus la vestiare 35 de pizze de la Pizza Hut, pe care jucătorii le-au savurat cu poftă. 

Fanaticii fani ai "câinilor" le-au promis fotbaliștilor că sunt dispuși să le aducă și meniuri la Săftica sau chiar vin pentru masă, străinii fiind amuzați de ideea de a încerca vinul produs în România! Conexiunea dintre suporteri și jucători a devenit puternică, aproximativ o sută de ultrași venind să încurajeze și să creeze un show pirotehnic pentru formație, la zero grade Celsius, în momentul în care autocarul a sosit la meci sâmbătă seară.

10.600 de membria adunat programul socios DDB, mai mult de o sută de oameni înscriindu-se în DDB după victoria de sâmbătă, fanii având, momentan, 20,06 la sută din acțiunile grupării

550 de mii de euroeste suma cu care fanii au creditat Dinamo

Magaye a refuzat, Gol s-a accidentat

Gueye Magaye nu a dorit să joace contra Viitorului, acuzând faptul că nu a fost de când a semnat cu Dinamo. În situația lui, sunt și alți străini sosiți în vară. Totuși, atacantul i-a transmis antrenorului că nu se poate concentra din această cauză, a refuzat să fie în lot. Polonezul Janusz Gol a acuzat o accidentare, fix înantea partidei, nici n-a făcut parte din "haită". 

"Magaye Gueye mi-a cerut să nu fie convocat pentru că trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. Sunt și alți jucători care traversează momente grele, dar unii au probleme mai mari, alții au probleme care nu sunt așa grave. Unii clachează, unii au probleme mari și trebuie să fim lângă ei", a spus Cosmin Contra.

VIDEO Cosmin Contra, ironic la GSP Live: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile. N-au tăria să mă dea afară!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.