Stranieri

VIDEO Alexandru Mitriță a înscris în victoria lui Al Ahli cu Al Faysaly » Cui i-a dedicat golul

Alex Mitriță // foto: Twitter @ ALAHLI_FC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 29 November 2020

Alexandru Mitriță (25 de ani) trece printr-o perioadă excelentă. În urmă cu o zi a devenit pentru prima oară tată, iar astăzi a adus victoria lui Al Ahli cu Al Faysaly (2-1).

Al Ahli a obținut toate cele 3 puncte puse în joc cu Al Faysaly grație mijlocașului român. În minutul 69 al meciului, Mitriță a dus scorul la 2-0. A primit mingea de la Owusu și a șutat din întoarcere, de la aproximativ 11 metri de poarta adversă. Imediat după, i-a dedicat golul fetiței sale nou-născute, Ava Maria. S-a uitat la cameră, a mimat că leagănă copilul pe brațe și i-a trimis un pupic.

Oaspeții au marcat la rândul lor, în minutul 5 al prelungirilor, prin Tavares, dar nu a mai contat. Meciul s-a terminat 2-1, celălalt gol al întâlnirii fiind reușit în minutul 20 de Al Somah. Mitriță a fost înlocuit în minutul 84 de Ghareeb.

foto: Twitter @ ALAHLI_FC

Al Ahli și Alex Mitriță, pe podium în Arabia Saudită

După 6 meciuri, Al Ahli ocupă locul 3 în campionatul Arabiei Saudite, având un punct sub Al Shabab și la fel de multe ca Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, care are însă un meci în minus.

Mitriță este împrumutat la Al Ahli de către New York City FC până în vara lui 2022.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.