Liga 1

Dan Petrescu, copleșit de eliminarea din Cupa României: „Va fi o noapte albă, bagajul e făcut”

Dan Petrescu (52 de ani) anunță vremuri grele la CFR Cluj. „Bursucul” spune că are bagajul pregătit pentru plecare.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 29 November 2020

Dan Petrescu (52 de ani) anunță vremuri grele la CFR Cluj. „Bursucul” spune că are bagajul pregătit pentru plecare. 

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României de Poli Iași, scor 0-1, și a ajuns la 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri oficiale, cea mai neagră serie din toate mandatele lui Dan Petrescu în Gruia. Antrenorul se consideră ghinionist, dar e conștient că șefii nu pot avea răbdare la infinit.

Dan Petrescu, pesimist înainte de CFR - ȚSKA Sofia

„Îmi pare rău pentru jucătorii care n-au jucat de mult timp, au dat tot ce au avut mai bun astăzi. Pentru noi nu era o prioritate Cupa, dar nu voiam să ieșim. Pierdusem niște meciuri și nu e bine pentru moral. Nu are cum să fie bine. Orice ai face și orice ai zice, nu e bine. Lucrurile vor sta foarte rău în continuare. Omrani nu e, Deac nu e, Cestor nu e, Hoban nu, Vinicius nu. Primul meci, cel cu ȚSKA, vine într-un moment incredibil de greu”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport. 

Dan Petrescu: „Am bagajul făcut”

„E o perioadă rea. Sunt conștient de asta. Nu prea dorm nopțile. La noapte va fi iar o noapte albă. M-am uitat la echipa lor, a bulgarilor, nu au nicio problemă, nu există Covid-19, sunt toți apți. Nu am avut niciodată ghinionul ăsta, primul șut al adversarului să fie gol. 

Eu tot timpul mă gândesc la despărțire, indiferent de echipă, de moment. Bagajul e făcut, presiunea există. Clubul vrea să câștige, eu la fel. Deocamdată sunt foarte supărat, pe toată lumea, pe mine în primul rând”, a concluzionat Petrescu. 

VIDEO. Lucian Goian critică strategia de la CFR Cluj: „Au început să transfere cantitate, nu calitate! Lipsește acel tip de jucător”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.