Campionate

Ianis Hagi, integralist pentru Rangers în Cupa Ligii. Ce notă a primit românul și ce a scris presa din Scoția

Ianis Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 November 2020

Ianis Hagi (22 de ani) a fost integralist în victoria la scor a lui Rangers din optimile de finală ale Cupei Ligii Scoției, împotriva lui Falkirk (4-0).

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Rangers în meciul de Cupa Ligii, disputat duminică. Internaționalul român nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor și a primit nota 6 din partea scoțienilor de la Glasgow Live: „Nota 6. A început în mijloc, iar ulterior a trecut în flancul stâng. A muncit mult și ar fi meritat să aibă o pasă decisivă, însă Cedric Itten a trimis peste poartă. Nu a fost cel mai bun meci al său”. Ultimul gol marcat de Ianis Hagi într-un meci oficial a fost înscris pe 29 august 2020, într-o victorie 2-0 cu Hamilton. Era etapa cu numărul 6 din Scoția.

În acest moment, Rangers este favorită la câștigarea Cupei Ligii Scoției, după ce rivalii de la Celtic au fost eliminați de Ross Country, scor 2-0. Pentru echipa antrenată de Steven Gerrard urmează duelul din UEFA Europa League, cu Standard Liege, programat joi.

22de meciuri a disputat Rangers în acest sezon, în toate competițiile. Nu a pierdut niciunul

VIDEO. Vasile Maftei, despre Ianis Hagi: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.