Liga 1

OFICIAL Viitorul s-a despărțit de Ruben de la Barrera! Anunțul dobrogenilor

Ruben de la Barrera

Articol de Cristian Marinescu  —  luni, 30 noiembrie 2020

Viitorul, locul 7 în Liga 1 și eliminată din Cupa României încă din faza „16-imilor”, a anunțat despărțirea de antrenorul spaniol Ruben de la Barrera (35 de ani). 

Dobrogenii anunță că despărțirea de Ruben și de stafful său s-a produs de comun acord. Viitorul le-a mulțumit acestora pentru munca depusă în cele aproape 4 luni petrecute la Constanța și menționează, printr-un comunicat oficial, că va anunța în scurt timp componența noii bănci tehnice.

Parcurs slab pentru Viitorul sub Ruben de la Barrera

În urmă cu două zile, Viitorul a fost eliminată rușinos de Dinamo din Cupa României. „Câinii roșii” au câștigat fără drept de apel în faza „16-imilor”, scor 3-0.

Nici în campionat situația nu este roz pentru Viitorul. Dobrogenii ocupă locul 7 după 11 etape, cu 16 puncte obținute (4 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri). În ultima etapă, formația condusă de Ruben de la Barrera a suferit o înfrângere neașteptată, 0-1 cu Academica Clinceni.

Cel mai probabil, Ruben de la Barrera nu a fost în totalitate pe placul jucătorilor săi. După meciul cu Dinamo, Gabi Iancu, unul dintre liderii echipei și golgheterul Ligii 1 sezonul trecut, și-a „înțepat” antrenorul.

„Trebuie să ne trezim, pentru în ritmul ăsta nu văd ceva ok pe viitor. Trebuie să ne găsim ritmul. Am făcut un meci slab cu Dinamo. Mi-e greu să vorbesc acum, aș da în antrenor și nu vreau să fac asta. Aș putea să vorbesc, dar mai bine îl las pe el”, a declarat Iancu.

VIDEO. Gică Popescu, după Academica Clinceni - Viitorul

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.