Liga 1

Se confirmă: Dan Petrescu se luptă cu Pochettino pentru a prelua un nume mare din Europa!

Dan Petrescu, 52 de ani, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, l-ar putea înlocui pe Neil Lennon (49) la Celtic Glasgow.

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 30 noiembrie 2020

Dan Petrescu, 52 de ani, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, l-ar putea înlocui pe Neil Lennon (49) la Celtic Glasgow.

Din 2003, de la începutul carierei de antrenor, Dan Petrescu visează să ajungă în Marea Britanie. Ținta principală, Anglia, dar Scoția ar putea fi o excelentă trambulină spre Premier League. La aproape 53 de ani (îi va împlini pe 22 decembrie), nu ar fi exclus să semneze cu Celtic. Este liber după despărțirea de CFR Cluj și se află pe lista clubului din Glasgow.

Dan Petrescu, pe lista lui Celtic

Sezonul trecut, SuperDan a fost un coșmar pentru campioana Scoției. A eliminat-o în turul 3 preliminar al Ligii, după 1-1 acasă și 4-3 în „Parkhead". Apoi, s-au reîntâlnit în grupele Europa League. 2-0 la Cluj, 0-2 la Glasgow. Acum, Neil Lennon riscă să fie demis dintr-o clipă în alta. 

Încă o înfrângere, 0-2 cu Ross County, echivalentă cu eliminarea din Cupa Ligii, după dezastrul în EL (trei eșecuri și un egal în patru etape) și parcursul poticnit din campionat (locul 2, la 11 puncte de liderul Rangers, dar și cu două restanțe de jucat).

Dan Petrescu, lângă Mauricio Pochettino și Martin O'Neill

The Scottish Sun a prezentat azi lista cu posibilii înlocuitori ai lui Lennon. Sunt nouă nume, iar unul dintre ele este Dan Petrescu. Alături de Mauricio Pochettino, Martin O'Neill, Marco Silva, Eddie Howe, Henrik Larsson, Gordon Strachan, Jack Ross și Alex Neil. 

„O legendă a lui Chelsea ca jucător, fostul fundaș dreapta știe ce se așteaptă la un club mare", a scris cotidianul scoțian. „Totuși, trebuie precizat că, până acum, cariera sa de antrenor nu a decolat într-adevăr, așa cum s-a întâmplat când era fotbalist".

VIDEO. Discursul de adio al lui Dan Petrescu, după despărțirea de CFR Cluj

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.