Liga 1

Constantin Budescu surprinde, la 31 de ani: „Vreau să mă apuc și eu de fotbal. Până acum, am jucat de plăcere”

Constantin Budescu / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 decembrie 2020

Constantin Budescu (31 de ani), fotbalistul de la Astra Giurgiu, a oferit o declarație surprinzătoare. Considerat un mare talent, Budescu spune că abia acum vrea să se apuce de fotbal.

„Eu sunt foarte motivat. De când m-am întors în România, le-am zis băieților că vreau să mă apuc și eu de fotbal. Am încercat să mă schimb, încerc în continuare. Eu acum sunt foarte motivat, vreau să mai joc fotbal până la 39-40 de ani, așa că mă apuc și eu de fotbal acum, după 30 de ani. Până acum, am jucat de plăcere.

Mă gândesc și la un transfer. M-au sunat foarte mulți să mă întrebe. Nu pot vorbi deocamdată. În perioada de transferuri, pot discuta cu oricine. Și în România m-aș transfera, de ce nu. Mie îmi place să joc în România”, a spus Budescu, potrivit as.ro

Nu am mai vorbit cu Șumudică. Este devreme să vorbim despre a face echipă în România cu el. El antrenează în Turcia, sunt alte condiții pentru el acolo, cred că este greu să mai vină în România. Dacă a zis că vrea să vină să se bată la titlu, să vină, poate veni.
- Constantin Budescu

De-a lungul carierei, Budescu a jucat la Astra, Dalian Yifang, FCSB și Al Shabab.  Acesta mai are un an și jumătate de contract cu Astra.

2.400.000 de euroe cota de piață a lui Budescu, potrivit Transfermarkt

VIDEO Budescu, fază genială la antrenamentele de la Cheile Grădiștei

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.