Liga 1

„Dinamo se apropie amenințător de Liga a 4-a” » Florin Răducioiu, verdict sumbru pentru „câini” + taxează și fanii

Florin Răducioiu, 50 de ani, unul dintre cei mai mari atacanți pe care i-a avut fotbalul românesc, nu crede în salvarea pe termen scurt a lui Dinamo, club aflat într-un serios impas financiar // (foto: IMAGO)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 decembrie 2020

Florin Răducioiu, 50 de ani, unul dintre cei mai mari atacanți pe care i-a avut fotbalul românesc, nu crede în salvarea pe termen scurt a lui Dinamo, club aflat într-un serios impas financiar.

De asemenea, Răducioiu îi taxează pe fanii-acționari ai lui Dinamo, pentru modul care au purtat în ultimele săptămâni un conflict public cu managementul spaniol.

Florin Răducioiu: „Dinamo se apropie de Liga a 4-a”

„E bine ca suporterii să fie fair-play. Înţeleg supărarea lor, dar totul se poate rezolva prin dialog, prin lucruri civilizate. Nu e frumos pentru suporteri să te cerţi cu actuala conducere. 

Cred că Dinamo se apropie ameninţător de liga a patra. Îmi pare rău că o spun, dar simt că se va întâmpla aşa ceva”, a declarat Răducioiu la Telekom Sport.

4 repere despre Florin Răducioiu, legendă a fotbalului românesc

  • e al treilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Dinamo în campionat, după Marius Niculae și Paul Codrea: a început la 16 ani, 1 lună și 23 zile, pe 10 mai 1986
  • a marcat trei goluri în finala Cupei României din 1990, Dinamo - Steaua 6-4, o performanță pe care, în 176 de episoade din Derby, a mai izbutit-o doar Alexandru Ene I (Dinamo - Steaua 6-2 în campionat, 1 octombrie 1951)
  • toate cele 21 de goluri marcate pentru România au fost înscrise în meciurile oficiale. Într-un clasament privind reuşitele în partidele pe puncte, Răducioiu ocupă locul 3, după Hagi (26) şi Mutu (24)
  • a marcat un gol pentru Milan în grupele UCL în sezonul în care italienii aveau să cucerească trofeul: 1 decembrie 1993, Milan - Porto 3-0, a deschis scorul

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de FC Argeș - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.