Cupa Romaniei

Comisia de Disciplină s-a pronunțat în cazul meciului Gloria Buzău - FCSB din Cupa României » Decizia finală

Roș-albaștrii s-au calificat în optimile Cupei fără să joace. Sursă foto: Facebook FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 decembrie 2020

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a avut pe ordinea de zi și soluționarea situației create în jurul meciului Gloria Buzău - FCSB, din „16-imile” Cupei României, care nu s-a mai disputat din cauza unui focar de coronavirus apărut în echipa buzoiană.  

N-au fost surprize după sesizarea Comportamentului de Competiții din cadrul FRF. În contextul prevederilor noului regulament din timpul pandemiei, Gloria Buzău a pierdut la „masa verde” meciul cu FCSB. 

„În conformitate cu prevederile art. 79/9 din RD coroborat cu Principiile de desfășurare a competițiilor în noul sezon, adoptate contextului pandemiei, clubul SCM Gloria Buzău se sancționează conform art. 34 din RD cu Forfait (3-0 în favoarea echipei FC FCSB SA)”. 

FCSB, calificată în optimile Cupei fără să joace

Partida dintre Gloria Buzău și FCSB, contând pentru șaisprezecimile de finală ale Cupei României, nu s-a mai disputa, din cauza unui focar de coronavirus depistat în cadrul clubului Gloria Buzău. Astfel, conform regulamentului în vigoare, FCSB va câștiga partida la „masa verde”, 3-0, și va accede în optimi fără să joace.

VIDEO Dragoș Nedelcu și iubita sa, Aza Gabriela, petrec la Poiana Brașov alături de lăutari

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.