Europa League

FOTO Alexandru Chipciu, „roșu” pentru o simulare în careul lui ȚSKA Sofia: „Eliminarea a venit prea ușor la nivelul acesta”

+7 Foto
FOTO: Captură @Look Sport

Articol de GSP.RO  —  joi, 03 decembrie 2020

Alexandru Chipciu (31 de ani) a fost eliminat în minutul 86 al partidei dintre CFR Cluj și ȚSKA Sofia, la scorul de 0-0. 

CFR Cluj va avea încă o problemă în meciul decisiv cu Young Boys Berna. Alexandru Chipciu va fi suspendat din cauza eliminării din finalul disputei cu ȚSKA. Mijlocașul a căzut în careu, după un duel cu Valentin Antov, dar arbitrul francez Amaury Delerue a considerat că a fost simulare. Nu e clar dacă al doilea cartonaș galben a fost arătat pentru cădere sau pentru protestele vehemente. 

Reluările arată că fundașul bulgar îl ține evident pe Chipciu. La un moment dat îi dă drumul, iar mijlocașul campioanei CFR Cluj cade spectaculos.

Acea eliminare a venit prea ușor la nivelul acesta
Marius Bilașco, oficial CFR

Chipciu, al doilea galben pentru simulare

În meciul din week-end dintre CFR Cluj și Poli Iași, din Cupa României, Alexandru Chipciu (31 de ani), cu spatele la poartă, a fost tras în careu de adversarul direct, Manuel Angiulli (25). Iulian Dima a considerat simulare și i-a acordat mijlocașului cartonașul galben. „Centralul” a greșit flagrant. 

Clasamentul în grupa A din Europa League: 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.