Liga 1

FCSB, pe urmele unui fundaș din Liga 1! Gigi Becali, dat de gol: „Știu de interesul Stelei”

Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 December 2020

Georgi Pashov (30 de ani), fundașul dreapta al Academicii Clinceni, a vorbit în presa din Bulgaria despre interesul celor de la FCSB de a-l transfera.

Bulgarul a ajuns în România în această vară și a adunat deja 11 meciuri pentru Academica, fiind titular incontestabil în partea dreaptă a defensivei. A marcat deja un gol și a oferit o pasă decisivă, iar evoluțiile sale l-au propulsat pe radarul liderului Ligii 1, FCSB.

Pashov, flatat de interesul lui FCSB

„Știu de interesul Stelei. Mă bucur că sunt o țintă de transfer a unei echipe mari, dar rămân concentrat pe evoluțiile mele la Academica Clinceni. Mă simt în formă, m-am regăsit în această echipă”, a declarat bulgarul pentru Kotasport, citat de Topsport.

250.000 euroeste cota de piață a lui Pashov, potrivit Transfermarkt.com

Pashov sau Haruț pentru FCSB?

Pashov a mai evoluat în cariera sa pentru FC Chavdar, Slavia Sofia, PFC Montana, Lokomotiv Plovdiv și FK Etar, toate din Bulgaria, iar ulterior pentru Aramat-Armenia și Zhetysu. Bulgarul ar reprezenta o alternativă mai ieftină a lui Denis Haruț, apărătorul dreapta de la FC Botoșani, care se află la rândul său pe lista lui Gigi Becali. 

FCSB a demarat discuțiile pentru Haruț, însă Gigi Becali și Valeriu Iftime nu au ajuns la un consens, așa cum Valeriu Iftime declara deunăzi: „E adevărat că am discutat cu Gigi Becali despre Denis Haruț! Nu vă pot spune ce sumă ne-a oferit, doar că nu am fost de acord cu propunerea dumnealui. Discuțiile nu sunt sistate, dar nu cred că băiatul va pleca în această iarnă”. 

În acest moment, FCSB are doi jucători care pot evolua pe postul de fundaș dreapta: Vali Crețu, titularul incontestabil, și Gabi Enache, care cel mai probabil va părăsi echipa în iarnă sau cel târziu în vară. 

Tot pentru a întări zona defensivă, FCSB îl are pe listă pe Risto Radunovic, fundașul stânga al Astrei. Acesta urmează să ajungă la FCSB în iarnă, așa cum GSP.ro v-a anunțat. 

Georgi Pashov, Academica Clinceni

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.