Liga 1

Poli Iași - CFR Cluj, reprogramat » Când se joacă meciul din Copou

Poli Iași - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 12-a din Liga 1, se va juca duminică, 6 decembrie, de la ora 18:30. Inițial, partida a fost programată pentru 20:45.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 decembrie 2020

Poli Iași - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 12-a din Liga 1, se va juca duminică, 6 decembrie, de la ora 18:30. Inițial, partida era programată pentru 20:45.

„Devansarea a fost cauzată de amânarea meciului dintre FC Viitorul Constanța și FC Hermannstadt, programat inițial în aceeași zi”, se arată în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Poli Iași - CFR Cluj, reprogramat. Viitorul - Hermannstadt, amânat

Hermannstadt se confruntă cu un număr imens de cazuri de infectare cu COVID-19. Ca atare, meciul sibienilor cu Viitorul, programat duminică, ora 18:00, a fost amânat. 

Potrivit informațiilor GSP.ro, 14 dintre jucătorii lui Hermannstadt sunt în prezent infectați cu virusul SARS-CoV-2. 10 dintre aceștia au fost depistați pozitiv la testarea care a avut loc pe 2 decembrie. Alți patru jucători au intrat în izolare, fiind considerați a fi contacți direcți cu cei infectați, astfel că în întreg lotul există doar 3 jucători apți de joc în acest moment.

Match Preview Poli Iași - CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.