Liga 1

FOTO Botoșaniul a dat lovitura cu jucătorul care strânge mii de like-uri pe Facebook: „Mândria Siriei, Maradona!”

Mijlocașul sirian Mahmoud Al-Mawas (27 de ani) a fost prezentat oficial la FC Botoșani.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 December 2020

Mijlocașul sirian Mahmoud Al-Mawas (27 de ani) a fost prezentat oficial la FC Botoșani. 

Mahmoud Al-Mawas este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști sirieni. Până să își pună amprenta în jocul formației lui Marius Croitoru, mijlocașul cotat la 675.000 de euro a transformat contul de Facebook al moldovenilor. Din unul banal, cu câteva sute de aprecieri la fiecare postare, a devenit cel mai vizionat din Liga 1. Fiecare mesaj care îl include pe Mahmoud Al-Mawas strânge cel puțin 5.000 de aprecieri, la Valeriu Iftime profită de acest lucru. 

Comentariile sirienilor pe pagina Botoșaniului:

  • „Vă rugăm să anulați viza de intrare în România, astfel încât sirienii să poată veni în România și să-și urmărească steaua live”
  • „Vă rugăm să scrieți în arabă, deoarece majoritatea fanilor dvs. sunt sirieni”
  • „Publicul din Siria se minunează de această interacțiune cu România”
  • „Salutări fratelui român... Sperăm să puneți link-uri la meciurile clubului, astfel încât să putem vedea mândria Siriei”
  • „Pentru fanii Botoșaniului: Mawas e Maradona din Siria. Trebuie să fie căpitan!”
  • „Trăiască România, trăiască Botoșani”
  • „Căpitane, marele jucător Mahmoud Al-Mawas ... Felicitări României pentru tine”

FC Botoșani l-a prezentat pe Mahmoud Al-Mawas

„Subiectul pare interesant, iar dacă noi știm să-l tratăm ca atare la nivel de marketing, poate fi un câștig interesant pentru FC Botoșani. Acum, foarte important, trebuie să fie și un câștig sportiv. Pare a fi un fotbalist care are valoare. Ca marketing, la câte mesaje, câți prieteni sunt pe Facebook din Siria... Trebuie să studiem foarte bine tema asta, să vedem cum putem produce un interes financiar. 

Sunt absolut convins că tricourile lui Al-Mawas, dacă dă 10 goluri, pot fi vândute, față de ale altor jucători, care nu au atras un astfel de interes. Ce este interesant este că acest copil a preferat un salariu de Liga 1, față de niște bani mult mai mulți de undeva din zona Golfului, tocmai pentru a intra în Europa”, a declarat Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani. 

Cred că e o lovitură de imagine pentru club și pentru media din România! E un fotbalist extrem de iubit în Siria și o să ridice audiența. Sigur! El nici măcar nu a ajuns la Botoșani și a picat site-ul! Cred că e singurul jucător sirian din Europa, sper să nu greșesc
- Florin Vulturar, impresarul lui Mahmoud Al-Mawas

8.000 de euro/lunareste salariul lui Mahmoud Al-Mawas la FC Botoșani

Citește și alte știri despre FC Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.